18 Mart 2009 Çarşamba

Babakumanda Notları / 1




Bıçak Sırtı yayınlanana kadar yılların sanatçısı Fikret Kuşkan’ ın reklam sesini keşfeden olmamıştı.Dizinin yayınından sonra fark edilen Fikret’ in sesi bir,iki derken şimdilerde birçok reklam filminin aranılan sesi oldu. Şu diziler nelere kadir..

Haberturk.com portali’ nde kurulduğundan beri Medya Siteleri topluca yer alıyordu. Ciner yönetiminde birdenbire kaldırıldı. Neden acaba.. ?

Bir bu eksikti; İzdivaç ve Çöpçatan türü programlarız (!) a bir de Huysuz Virjin katılıyor. Herhalde en çok bip’ lenen olacaktır..

CNN Turk’ e iyi bir stüdyo tasarımcısı gerekli. Özellikle spor ve tartışma programlarındaki ışık ve dekor tasarımı ve uygulamaları, en mütevazı bir kasaba televizyonundan da kötü..

NTV’ nin stüdyo, dekor ve ışık tasarımlarını taklit etmeyen kalmadı. Ama hepsi kötü taklitlerden öteye geçmiyor. Bakalım fragman ve seperasyonlarını da deneyecekler mi? Özellikle NTV den sonra hepsi çevreci geçinen ve yeşillenen çakma NTV kanalları..

Star bir türlü karar veremedi. Logo ve kurum kimlikleri. Lacivert’ten,kırmızı’ya şimdi de sarı’ ya dönüyor. Mikrofon başlıkları yenilenmiş ama bir kavram kargaşası da yaşatıyor beraberinde..

Yakında “ Hastasıyım “ adlı yeni bir TV programı görürsek şaşırmayalım. Ayhan Sicimoğlu bunun yavaş yavaş altyapısını oluşturup nabız yokluyor..

20.09.2008



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder