18 Mart 2009 Çarşamba

Babakumanda Notları / 2




TRT 1 Ana haberlerinden; Rize’deki yağmurdan sonra oluşan toprak kaymasıyla ilgili
Kurulan haber cümlesi “ Göreve gece başlayan yağmur 1 can aldı “ gibi garip bir cümleyle bitiyor..”Trafik Canavarı” gitti, yerine “ Göreve gece başlayan yağmur” geldi. Vah TRT..

TRT deyince; Komedi Dükkanı’ nın sonunda verilen mesaj ne derseniz. “ Ne olursan ol Allaha dua et. O senin gönlüne göre verir”. Mesaj verilen öykü ise: Külkedisi…
Yorum yok!

Aşk-ı Memnu dizisinde konaktaki hizmetçiler maaş alamamaktan perişanlar ama botoks yaptırmaktan da geri kalmıyorlar. Banka kredisi ile güzelleşiyorlar herhalde?..

Bütün dizilerde; neden hep kilolu kadınlar mutfakta çalışıyor ya da hizmetçiyi oynuyorlar?..”Bal tutan parmağını yalar” mantığı gibi doğru bir cast’ mı yoksa?


Başbakan sayesinde o kadar alışkanlık oldu ki; Denizlispor – Fenerbahçe maçı sonrasında Lig TV canlı yayınına katılan Denizlispor Teknik direktörü ali Yalçın şikayetlerini şöyle bitiriyor:…yapmayan…şerefsizdir, haysiyetsizdir!!!!


Co-Medya ile TV 8’ de şansını bir kez daha denemeye çalışan Yavuz Seçkin içerikte zorlanmaya başladığında; dans ve şarkılarla zaman doldurmaya çalışıyor. Ama nereye kadar ?..

TV 8 deyince; ana haberlerin sunumu biraz işitme engelliler haber bülteni gibi olmadı mı?. Gökmen Karadağ ses virtüözü gibi ağdalı bir sunuma devam ederse haberlerin içeriği ve anlamı ikinci plana düşüyor..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder